Hvilke nye funksjoner har vi lansert?

Denne holdes ikke vedlike lengre.

NY OVERSIKT OVER HVA VI JOBBER MED OG HAR LANSERT FINNER DU HER

2023 - Kommer snart!

NewKYCForms

Kommer snart!

🥳 Egenerklæring og oppgjør i ett!

Mer dynamisk (Kunden ser kun relevante spørsmål), forbedret PEP-seksjon, spørsmål om tilknytning til høyrisikobransje, forbedret begrunnelse for kjøp/salg og midlenes opprinnelse + oppgjørsspørsmål for kjøper!

Tidlig-mockup personskjema (PIN: 7839)
Tidlig-mockup selskapsskjema (PIN: 1949)

VitecUpdates

Kommer snart!

🥳 Mer automatikk mot Vitec Next

• Sync av risikonivå, PEP og risikoland fra Kjenn Din Kunde til sjekkliste i Vitec Next
  • Automatisk arkivering av kunder (og stopp av løpende screening) i Kjenn Din Kunde ved status-endring i Vitec Next
Egendefinert branding

Kommer snart!

🥳 Egen profil på email og KYC-skjema

Egen tekst, logo og unik email-adresse i KYC-forespørsler sendt via Kjenn Din Kunde. Opplastet logo vil også erstatte vår logo på KYC skjema, slik at dere har mer kontroll over profil/branding!

2023 - September

FilterByDate

📅 Filtrer dashboard på dato

Nå kan du filtrere dashboard på dato, slik at man kun ser data om kundene som ble opprettet i det angitte intervallet.

OwnershipTree

🌴 Eierskapstre

Vår algoritme identifiserer fortsatt reelle rettighetshavere eierne for deg, samtidig gir den deg nå også en mer omfattende oversikt over kundenes eierstruktur.

CountryDropdown

🌎 Nye egendefinerte spørsmål

Du kan nå opprett spørsmål med flagging av høyrisikoland ved utarbeidelse av egne KYC-skjema. Klikk her for å teste det ut.

DashboardWidget

📊 Oversikt over bransjetilhørighet

Nå har du oversikt over hvor mange kunder du har innenfor forskjellige bransjer gjennom vår nye dashboard-widget.

2023 - Juli

OppdatertAksjonaerregister

✅ Oppdatert aksjonærregister

Alle dine kunder har nå blitt oppdatert med data fra siste versjon av aksjonærregisteret (31.12.2022). Se mer informasjon om hvordan håndtere endringer her.

2023 - Juni

ChecklistV1

📋 Lag en egne sjekklister

Nå kan du opprette helt egne sjekklister for person og selskapskunder, slik at vurderingsarbeidet går enda mer smertefritt for seg!

RemoveMultipleFalsePositives

❌ Fjern falske positive treff i en fei

Nå kan du fjerne flere falske treff på en gang. Dersom det er flere enn 3 treff, vil de bli listet opp i en tabell, der du enkelt kan markere dem som er åpenbare falske treff og fjerne dem med et klikk.

2023 - Mai

FiltersOnDashboard

💹 Filter på dashboard

Nå kan du enkelt legge til filter på dashboardet, f.eks. dersom du ønsker å filtrere på en spesifikk medarbeider eller på en spesifikk egendefinert etikett.

NewKYCFormv2

🚀 Dynamisk egenærklæringsskjema!

Vi ønsker å gjøre din jobb så enkel som mulig, det inkluderer selvsagt at innhenting av informasjon fra dine kunder går smertefritt for seg. Dermed lanserer vi en ny og forenklet KYC-opplevelse for dine kunder! Utrulling starter 15 mai. Og ta det med ro, ingenting har endret seg for din del 👍.

EnglishLanguagev2

🇺🇸 Engelsk språk

Det er flere av dere som har ønsket muligheten til å endre språket fra norsk til engelsk. Det kan man nå enkelt gjøre ved å klikke på "navnet ditt" i høyre hjørne og deretter klikke på “Språk”.

ColorfullLabelsv2

🎨 Fargerike etikketter

Vi har lyttet og gjort etiketter enda mer brukervennlige ved at du nå kan endre fargen for å gjøre dem enda enklere å skille fra hverandre. Trykk her for å teste selv!