Lei av å legge inn roller og eiere manuelt i Vitec Next?

Dette er en funksjon mange av våre eiendomskunder har etterspurt.

Vi vet at mange meglere bruker mye tid på å hente ut og legge inn informasjon om roller og eiere i Vitec Next.

Derfor har vi utviklet funksjonalitet for automatisk synkronisering av denne dataen, og nå er det så enkelt som å trykke på en knapp og taste inn et telefonnummer, så tar vi oss av resten.

Hvis en eksisterende kontakt er lagt inn med samme telefonnummer, så legger vi rollen på kontakten. Og hvis ikke, så oppretter vi kontakten.

Dette vil tilgjengeliggjøres gjennom rettighetsproduktet "Kjenn Din Kunde - Roller og Eiere".

Merk at dette forutsetter at dere bruker basetypene til Vitec Next slik at vi kan legge til de riktige rollene.

vitec_sync

Klikk på "Synkroniser til Vitec"

vitec_sync_2

Det eneste du må gjøre er å legge inn mobilnummeret til valgt person.