Prosjekt-funksjon

Nå kan brukere av Kjenn Din Kunde opprette prosjekter.

I Kjenn Din Kunde har vi nå laget en funksjon for å opprette Prosjekter. Her kan dere samle flere kunder som dere jobber med i et prosjekt.

Prosjekt kan opprettes fra deres kundeoversikt. Velger man Prosjekter ser man oversikten over alle prosjekter, og kan opprette nye.

prosjektoversikt

Går man inn på et prosjekt kan man legge til de kundene man vil, laste opp dokumenter og ta notater som er relevant for prosjektet. Aktivering og deaktivering av prosjekt er mulig fra Prosjektet sin side.

Ønsker man å gjøre endringer på en kunde (som endre screening frekvens) i prosjektet må dette gjøres fra selve kundesiden.

prosjektside

Kontakt Support@beaufort.io hvis dere ønsker denne funksjonen i deres Kjenn Din Kunde.