Hvordan kan du som advokat sende bransjespesifikke KYC-skjema?

I forbindelse med nye rapporteringskrav for eiendomstransaksjoner er det viktig å sende riktig skjema - for å få rapporteringspliktig data i retur.

Dette lærer man:

✅ Hvordan opprette oppdrag

✅ Hvordan sende bransjespesifikke KYC-skjema

For å sende, blant annet vårt nyutviklede eiendoms-KYC, gjør du følgende:

1. Gå inn på kunden det gjelder
  2. Naviger ned til "Oppdrag/Prosjekt/Dokument" modulen
  3. Klikke "Nytt oppdrag"  Screenshot 2023-12-22 at 09.00.46
  4. Skriv navn på oppdrag, velg bransje "Eiendomsmegling"
  5. Velge riktig formål for oppdraget, f.eks. "Kjøp av fast eiendom/kontraktsposisjon/andeler i eiendomsselskap"
  6. Beskriv oppdraget nærmere
  7. Klikk "Opprett"Screenshot 2023-12-22 at 09.04.24
  8. Inne på oppdraget sender du ut et KYC-skjema til din klient.Screenshot 2023-12-22 at 09.06.31
  9. Til slutt gjør du en risikovurdering av oppdraget når din klient har fullført KYC-forespørselen.