Forenklet registrering av personkunder

Nå kan du registrere dine personkunder i ett steg. I tillegg kan du forhåndsdefinere innstillinger for nye kunderegistreringer.

Registreringen av personkunder i KDK gjøres nå i ett steg, i motsetning til fire steg. Vi har lyttet til dere og er veldig enige i at unødvendige klikk er en uting.

Ny registreringsside av personkunder

ob_person

Under Innstillinger / Kunderegistrering kan man nå definere hva man ønsker skal være forhåndsdefinert.

• Skal kunder stå på løpende eller enkeltstående screening?
  • Skal KYC-spørsmål inkluderes?
  • Skal legitimering inkluderes?
  • Hvilket språk?
  • Link eller e-post?

Innstillinger for kunderegistrering

settings