Enkel håndtering av treff på kunde

Hva du må gjøre når du får opp et varsel om mulig treff på PEP, sanksjon eller negative nyheter (Hendelser)

Kjenn Din Kunde screener din kunde mot internasjonale lister. Dersom du får et treff på kundekontroll må du vurdere treffet ved å klikke deg inn på subjektet.

treff_1

Du må da sammenligne personalia (DIN KUNDE opp mot TREFF MOT DATAKILDE). Hvis dette er en match må du undersøke og dokumentere ytterligere, samt skrive en vurdering.

Er det derimot ikke samsvar mellom din kunde og treff mot datakilde, kan du gå rett ned til vurderings-modulen i bunn av siden og velge "Nei, min kunde er ikke relatert til treffet". Da avkrefter du treffet. (Det var en falsk positiv)

treff_2

Tilbake på kundesiden ser vi status på treff vi har vurdert.

treff_3

Vil du se hvilke treff du har avkreftet, klikker du på "Vis avkreftede treff". (Vi har valgt å skjule disse, men samtidig gi deg tilgang slik at du kan se nærmere på disse ved behov.)

treff_4