Endringer på kundesiden i KDK

Vi nå har gjort noen grep for å forbedre brukeropplevelsen på kundesiden i løsningen vår.

Som dere vet bygger vi kontinuerlig ut KDK med nye funksjoner, og som en naturlig konsekvens av det, må man av og til stoppe opp og evaluere selve brukeropplevelsen litt overordnet. Vi i Designavdelingen i Beaufort kom til et punkt hvor vi syntes kundesiden fortjente litt mer omtanke. Det blir nå mindre scrolling,  mer gruppert innhold og tydeligere handlingsknapper.

I korte trekk har vi:

• Ryddet opp i rekkefølgen på informasjonen som blir vist
  • Gruppert Rettighetshavere og Rolleinnehavere
  • Gruppert Oppdrag, Prosjekter og Dokumenter / e-signering
  • Risikovurdering av kunde - Kun siste vurdering vises, historiske vises ved et klikk
  • Gitt hver modul en blå action-knapp for å gjøre handlingene tydeligere
  • Fjernet venstremenyen og lagt "Ny Info" kontekstuelt

Vi håper du liker den! (Selv om vi vet at endringer ofte er litt irriterende i starten).

Ny versjon av Kundesiden i KDK

ny_kundeside

Sammenligning av opprinnelig kundeside og ny versjon

samlet