E-signering er nå tilgjengelig i Kjenn Din Kunde

Beaufort Solutions As har inngått et samarbeid med Signicat for å tilgjengeliggjøre E-signering i Kjenn Din Kunde

Nå kan du som bruker av Kjenn Din Kunde få tilgang til E-signering av dokumenter gjennom Kjenn Din Kunde.

Fra kundesiden finner man steget for Opplastede dokumenter. Velger Legg til dokument som vist på bildet under. Dokumentet må være i PDF format.

E-signering 1

Når dokumentet er lastet opp trykker man på de tre prikkene. Derfra velger man Valg for e-signatur.

E-signering 2

Legg inn navn på mottaker - eventuelt velg mottaker fra listen. Enten velger man Link - da blir en link tilgjengelig som du kan sende til din kunde. Eller legg inn e-postadressen.

Når dette er gjort trykker man Bekreft. Deretter må man bekrefte med å trykke på Send knappen som da er blitt Blå.

E-signering 3

Man kan se på Signeringsstatus hvor mange av mottakerne som har signert. Denne vil bli grønn når alle parter har signert dokumentet. Ønsker man å laste ned det signerte dokumentet gjøres dette fra de tre prikkene.

E-signering 4

Dere kan selv velge sikkerhetsnivået på utsendelsen med E-signering. Hvis mottaker må autentisere seg med BankID for å se dokumentet før signering velger man å skru på "Krev autentisering for å vise signeringsdokument" før man sender det.

De som mottar dokumentet må signere det med BankID eller BankID Mobil.

Kontakt vår support avdeling hvis dere ikke har denne tjenesten i dag - support@beaufort.io