Dokumenteksport

Nå har vi tilrettelagt for dokumenteksport av dine kunder ved et eventuelt tilsyn.

Nå vil det være lettere å få Finanstilsynet på besøk. Ved dokumenteksport funksjonaliteten kan du enkelt laste ned en rapport om din kunde. I den vil det fremkomme all informasjon du trenger for å dokumentere din kundekontroll til tilsynet. Informasjon om kunde, reelle rettighetshavere, hvem som er legitimert, screenet og tidspunkt for dette vil være synlig i rapporten.

interface_tilsyn

Inne på Kundesiden klikker man på "Last ned rapport"

tilsynsrapport

Eksempel på PDF som lastes ned til din PC lokalt