Automatisk påminnelse på KYC og legitimering

Kjenn Din Kunde kan nå automatisk varsle dine mottakere av legitimering- og KYC-forespørsler ved mangel på besvarelse.

Dersom du har valgt e-post som metode for utsendelse av legitimering og KYC har du kanskje opplevd å måtte purre på kunden for å motta svar? Nå har vi lansert en funksjon som automatisk påminner kundene dine om dette.

Inne på Innstillinger velger du KYC-påminnelse og setter ønsket intervall.

kyc_reminder

Dato for neste påminnelse vises under status.

kyc_1

Dersom kunden ikke svarer vil status være "Utgått".

kyc_2

KDK vil ikke sende ut fler enn syv påminnelser totalt. Du vil da få opp et varsel som ber deg kontakte kunden direkte. Du kan i tillegg fremdeles sende påminnelser manuelt.

melding